15 Nisan 2012 Pazar

Yeni evleri 5 milyon $

6 aylık hamile eşi Ahu Yağtu'ya düğün hediyesi olarak Alaçatı'da 400 bin Euro'ya ev alan cem Yılmaz, İstanbul'daki yeni yuvaları için de kesenin ağzını açtı.

Yalnız insan, dünyanın her yerinde kendini evinde hissedermiş... Aslında doğru olduğu kadar hüzünlü bir laf bu. Aynı bakış açısını evlere de uygulayabiliriz aslında. Mesela dünyanın en güzel evine Gargamel ve benim gibi iflah olmaz iki Gamlı Baykuş'u koyarsanız o evin ne huzuru kalır, ne rahatı, güzelliği. Onun için Eczacıbaşı'nın yeni projesi Zekeriyaköy Orman Ada'daki H-700, bugünlerde hayatının en mutlu günlerini yaşamaya hazırlanıyor.
Önce H-700 abimizin kim olduğunu anlatalım da yazıya biraz heyecan gelsin. Kendisi, neredeyse bir dönüm bahçe içinde 700 metrekare bir ev olur. Sadece salonu 102metrekare. 2 giyinme odasını saymazsak 5 odası var. Sauna, garaj vesaire... Denen o ki fiyatı 3milyon 940 bin dolarmış, lüks olduğu için bir de artı KDV'si var... Türk parasına çevirmek benim matematik bilgimin sınırları dışına çıktı,merak ettiyseniz siz bir deneyin.

0 yorum:

İlk Nokta © 2008 Por *Templates para Você*